3 idei de baloane care sa nu lipseasca de la o petrecere de baiat

Distribuie acest articol

Petrecerea mult asteptata de parinti si mai ales de sarbatorit va fi ziua magica ce creeaza amintiri unice. Parca inevitabil asociem ideea de petrecere cu baloane fel de fel. Daca urmeaza sa organizati o petrecere pentru un baiat, iata cateva idei splendide pentru ca in decor sa aveti si baloane.

Mai intai de toate – de ce baloane?

Acestea decoreaza si coloreaza la propriu orice decor. Putini stiu ca baloanele au ca perioada de inceput perioada in care plasticul nu era la indemana. Primele baloane dateaza din vremea aztecilor si se pare ca erau realizate din vezica de porc sau intestine de animale. In acele vremuri insa nu erau accesorii de petreceri pentru copii ci erau folosite pentru jertfe.

In anii 1800 au inceput sa fie folosite baloanele realizate din intestine de balena, pentru ca in 1824 sa apara si cele din cauciuc natural. La scurt timp in acea era apare si balonul din latex asa cum il stim cu totii. Iata ca de atunci, din 1933 de cand este marcat si comertul cu baloane, ne bucuram de ele. Baloanele sunt o expresie a fericirii si le asociem automat cu jocul si joaca.

Baloanele la petreceri sunt favorite din varii motive:

◎ Sunt accesibile la pret. Fata de alte tipuri de accesorii, baloanele sunt intr-un raport mai bun calitate-pret.

◎ Sunt versatile. La ora actuala piata ne ofera o diversitate de modele si culori de baloane, incat acestea sa fie potrivite in orice decor, la orice tematica de petrecere.

◎ Sunt potrivite in cadrul petrecerilor ce au loc acasa, dar si in cadrul celor cu pretentii, ce au loc in sali de evenimente pretentioase. Sunt de asemenea potrivite pentru orice varsta, pentru petreceri de fete sau baieti.

Ce baloane pot fi alese pentru petrecerea unui baiat

Asa cum veti gasi si in pagina noastra, paradisulpersonajelor.ro, stocul disponibil este unul vast. Pot fi alese:

◎ Baloanele cu Happy Birthday! In cazul in care va doriti sa delimitati clar tematica unei petreceri de zi onomastica de una ce marcheaza o reusita in viata copilului sau cine stie ce alt motiv de sarbatorit aveti.

◎ Balonul cu cifra – este practic nelipsit daca vorbim de petrecerea de ziua onomastica a baiatului. Practic acesta face clar o diferenta in decor. Mai cu seama daca vorbim de primele sale aniversari, balonul cu cifra este unul din acele baloane must-have pentru voi.

◎ Baloane dispuse in forma de stalp, o decoratiune ce va permite sa includeti in decor o figurina. Spre exemplu minionii sunt printre favoriti. Daca vorbim despre petrecerea de dupa botez pot fi alesi astfel de stalpi pentru a decora si marca intrarea la eveniment. Acestia pot include baloane colorate, de preferat cel mult doua nuante, culorile decorului evenimentului. De asemenea, cireasa de pe tort la propriu poate fi o figurina, un bebelus, balon in forma de mascota sau orice altceva va doriti.

Nu exista petrecere fara muzica si baloane. Deci, ce alegeti?

Descoperă mai multe articole