3 secrete ale unei petreceri de nota 10+ pentru copii

Distribuie acest articol

Cautati poate acel ceva care sa faca dintr-o petrecere un eveniment unic si nu stiti exact ce ar putea fi acel ceva. Desigur, animatorii sau mascotele sunt negresit o alegere excelenta. Totusi, ca in orice alta poveste, succesul vine dupa un cumul de factori sau eforturi.

Am selectat pentru voi un top 3 al secretelor se spunem asa, ce anume poate face dintr-o petrecere una de nota 10+!

Parintii implicati

Unul dintre cele mai de pret cadouri pe care un copil il poate primi este timpul cu cei dragi. Chiar daca la petrecere vor fi eroii mult indragiti de cei mici, chiar daca vor fi mascote pe post de hostess, cei mici isi doresc sa aiba cadrul de vis completat si de prezenta parintilor.

Pentru cei mici este ca un vis implinit sa aiba in cadrul petrecerii lor un personaj din desenele favorite. Daca ii are alaturi si pe parinti, cu atat mai mult simte ca este pe deplin fericit. Nivelul lor de incredere de sine creste, se simt complesiti; fara sa isi mai faca griji despre absenta unora dintre cele mai importante personaje din vietile lor, se vor bucura de tot ceea ce traiesc in acele momente.

Petrecerea poate fi si acasa!

Se spune ca omul sfinteste locul. Ei bine, cam asa este. Suntem intrebati adesea daca ursitoarele pentru botez pot veni si acasa sau daca personajele sau mascotele pentru copii pot fi invitate in cadrul petrecerilor ce au loc acasa. Raspunsul nostru este da! Nu exista niciun fel de problema in acest sens. Locatia aleasa poate fi un mare plus pentru petrecere. Dar cine spune ca acasa este ceva gresit? Mai cu seama daca spatiul va permite si aveti curte, gradina petrecerea poate fi extinsa si afara.

Locatia trebuie aleasa in principal tinand cont de specificul evenimentului, de activitatile ce se vor intampla in acea zi. Practic ce va conta cu adevarat este ca locatia aleasa sa corespunda 100% cu nevoile pe care le aveti.

Decorul este taramul magic al petrecerii

Spunem asta si din experienta participarii la diverse tipuri de evenimente speciale de cumatrie si nu numai. Decorul unei petreceri este o intregire a povestii spuse de voi. Cu alte cuvinte, oricat de putin efort, acesta va face diferenta intre o petrecere de neuitat si una clasica.

Stim, firul povestii este mereu acelasi, respectiv noul membru al familiei devine crestin dupa frumoasa ceremonie specifica. Sau este marcata trecerea unui alt an si varsta celui mic. Exista anumite elemente ce simbolic nu au cum sa nu faca parte din scena acestui eveniment. Ce va fi diferit insa este emotia celor in cauza, povestea fiecarei petreceri. Si voi o veti spune intr-un mod diferit.

Fie ca va fi vorba de baloane pentru petreceri sau de alte tipuri de decoratiuni, fie ca va fi vorba de lumanari decorative, de tub cu confeti sau de orice altceva, decorul trebuie sa va preocupe.

Nu o spunem doar noi, ci o veti confirma si voi mai tarziu – acesta este un modest top 3 al secretelor unei petreceri reusite. Si noi va putem ajuta sa continuati planificarea acesteia si cu servicii de animatii!

Descoperă mai multe articole