5 motive sa alegi animatori pentru copii la urmatoarea petrecere

Distribuie acest articol

Moda animatorilor este una prezenta in Romania de ceva ani, in timp ce in strainatate lucrurile sunt mai avansate. Cert este ca am preluat incet si sigur acest mod de a distra pe copii si ne bucuram de succes si de solicitari. Motivele sunt dintre cele mai variate si bine intemeiate, asadar, daca inca nu ati facut cunostinta cu o echipa vesela de animatori este timpul sa nu ignorati o astfel de sansa.
Suntem deja departe de gandirea conform careia alegerea de a avea animatori pentru distractia celor mici este mai degraba un moft. Asadar, astazi va prezentam doar 5 dintre motivele pentru care acestia sunt de dorit in cadrul unei petreceri pentru copii. Iata despre ce este vorba.
 

  1. Cei mici au program asigurat

De fiecare data cand un adult participa la o petrecere insotit de copil, exista frustrarea aceea ca unul dintre ei nu se distreaza, nu se simte in mediul lui. Asadar, cu gandul la ambele parti pot fi impacate, animatorii pentru copii sunt cei care ofera programe complexe de jocuri si de distractie.

  1. Intalnirea cu cei pe care ii adora

 
Fie ca alegeti animatorii in intruchiparea unor personaje, fie ca veti alege mascotele, de fiecare data un copil va resimti o emotie unica la intrevederea cu cei pe care ii adora. Ba chiar cei mai mari dintre copii, au la un moment dat idoli, se viseaza traind alaturi de acestia, ii imita si asa mai departe. Este deja evident cata bucurie este cand chiar se va intalni cu cel sau cea pe care o urmarea la televizor.

  1. Adultii sunt lipsiti de griji

In timpul in care cei mici se distreaza pe cinste, adultii pot avea si ei parte de intimitate, de timp mai liber. Nu este ca si cand acestia pot sa faca de fiecare data fata energiei celor mici. Am vazut de-a lungul timpului tendinta de a opta pentru spatii de joaca unde sa se desfasoare, sa spunem, o zi onomastica; au spatii separate pentru copii si adulti. Poate ca nu este de ajuns, daca nu exista o echipa de profesionisti care sa se ocupe de cei mici. Abia apoi se poate spune ca adultiii au si ei o pauza.
gayas story 19 1

  1. Un program inedit

 
Suntem pregatiti sa uimim si sa incantam publicul. Asadar, echipa noastra de specialisti include si un magician – acesta poate reprezenta trucuri nemaivazute, care vor fascina pe copii de toate varstele. Se poate alege programul de animatie ce include jocuri variate si adaptate la categoria de varsta.
De asemenea, in cazul unui botez, punem la dispozitie echipa de ursitoare botez. Acestea vor prezenta un cadru de poveste, vor contribui si ele la programul evenimentului, cu texte bine alese, rimate si incantatoare.
Indiferent de ce alegere este facuta in cele din urma, exista cu siguranta un program inedit pe care il oferim. Asta o pot confirma cei mici, insa si cei mari.

  1. Un efort prea mic pentru zambetele castigate

Ce trebuie punctat este ca un copil ce nu a avut parte de timp special pentru el si interesele sale pierde castigul distractiei. Parintii pot confirma asta cand ajung acasa de la o petrecere privata unde cel mic a fost mai degraba limitat in actiuni, neavand un cadru al sau unde sa se distreze. Asadar, trendul de a pregati de fiecare data, separat, o mini petrecere pentru cei mici in timp ce adultii au si ei intruniri de orice fel, a inceput sa devina o realitate necesara.
A face acest efort – spre exemplu in cadrul unui botez se poate amenaja un spatiu pentru cei mici prezenti la eveniment, unde alaturi de animatori si/sau mascote sa se distreze, sa danseze si sa se joace – este poate prea putin pentru cat castiga atat adultul, cat mai ales copilul. Un rasfat la pachet cu multumirea parintilor.
 
V-am pus pe ganduri?

Descoperă mai multe articole