Iti doresti o petrecere de neuitat pentru copii? Iata de ce sa ne alegi pe noi

petrecere copii

Distribuie acest articol

Asa cum am mai discutat si in celelalte articole ale noastre, copiii au o afinitate speciala atunci cand vine vorba despre eroi si personaje din desene animate. Nici parintii insa nu sunt departe. De la mic la mare, toti s-au inghesuit sa facem cate o fotografie la un moment dat. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure si realizam ca orice adult are suflet de copil si se bucura atunci cand isi vad personajele animate preferate din copilaria lor.

De-a lungul experientei noastre, de la petreceri fie de aniversari sau de botez, ne-am bucurat sa vedem copiii captivati de ceea ce noi am oferit, de surprizele noastre si faptul ca am fost prezenti la petrecerea lor.

Cu timpul putem spune ca ne-am perfectionat si am incercat sa venim cu tot felul de pachete si servicii de unde cei care doresc o petrecere neuitat pentru copii, sa poate alege. In continuare ne-am propus sa va prezentam cateva servicii pe care noi le oferim cu drag, de fiecare data.

Petreceri de neuitat pentru cei mici si cei mari

Deja stiti probabil de mascotele si personajele noastre. Puteti alege dintr-o gama variata pentru a le aduce copiilor fericire pe chip si in suflet. De la Elsa, Alba ca Zapada, Rapunzel pana la Superman, Batman, Scooby Doo toti acesti animatori pentru petreceri copii vor crea o adevarata poveste.

Insa, ce ar fi o petrecere de copii fara dulciuri? Punem la dispozitie si o masina profesionala de vata de zahar de care cei mici cu siguranta se vor bucura. Alba sau colorata? Pe care o preferati?

Pentru a da un strop de culoare la o petrecere copii si pentru ca cei mici si cei mari sa se bucure acele momente, masinuta cu baloane poate fi cireasa de pe tort. Copiii nu se vor opri din joaca si o spunem din experienta.

Piniata? Sigur ca da! Poate fi punctul culminant al petrecerii. Un joc ce ii va captiva cu siguranta si pe parinti. Piniata poate intruchipa personajul preferat  si va fi umpluta cu bomboane, jeleuri, confetti si petale de trandafir. Suna interesant asa este?

Daca dispuneti de loc suficient, un spatiu de joaca gonflabil va completa petrecerea. Acesta este complex, are spatiu de sarit, topogan, cos de baschet si tunel, unde copiii se vor distra pe cinste. Avand in vedere ca este gonflabil, nu exista pericolul ca cei mici sa se loveasca sau sa se accidenteze.

Un alt pachet pe care il punem la dispozitie de data aceasta atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari este Karaoke party. Toata lumea isi va putea etala talentul muzical si se va putea distra pe cinste. Acesta contine MC, playlist karaoke cu melodiile indragite de cei mici, romanesti, dar si straine, sistem de sonorizare profesional, proiectie video pentru versuri, cat si microfoane cu wireless.

Acestea si multe altele le veti putea descoperi in pagina noastra pe care o dedicam cu drag celor care isi doresc o petrecere cu adevarat de neuitat.

Descoperă mai multe articole