Oferta costumelor pentru copii

Distribuie acest articol

De-a lungul anilor am acumulat experienta indeajunsa incat sa ne dam seama ce isi pot dori copiii cel mai mult. Nu degeaba am inclus oferta costumelor pentru copii in lista de servicii. Cu o psihologie complexa in spate, cei mici pun la grea incercare pe adulti.
Asadar, este de datorita adultilor de a gasi o cale de mijloc, moment in care copiii au parte de distractie fara compromis.
Cateva generatii in urma au crescut cu ideea ca recompensa copiilor este legata de ceva dulce, de desert. Dar noi putem face ca jocul si joaca sa fie mai interesante ca oricand.
Ce ati spune de costumatii? Nu pentru animatorii nostri, nu pentru personajele pe care le punem la dispozitie, ci pentru copii.

Selectia costumelor pentru copii

Din aceeasi idee de a reprezenta in cel mai fidel mod cu putinta imaginea eroilor si a personajelor dintre cele mai indragite, costumele puse la dispozitie sunt o modalitate in plus prin care apropiem  pe cei mici de lumea basmelor. Ii ajutam sa se regaseasca in acel cadru, sa fie si ei in postura de eroi pret de cateva ore, cat vor purta costumele alese.
Mentionam ca astfel de costume au preturi diverse, se realizeaza pe dimensiuni si operatiunea se adreseaza fiecarui copil. Organizam acest moment, astfel ca odata primit, costumul i se va potrivi perfect celui in cauza.
De ce va recomandam sa tineti cont si de costumele pentru copii:

  • Pentru ca intregesc atmosfera de vis, parte din decorul basmului. Chiar daca personajele sau animatorii vor fi si ei prezenti, copilul imbracat precum eroul sau favorit este visul implinit. Ba mai mult, acelasi tip de costum in varianta in miniatura pentru copii este o atractie vizuala in primul rand.

 

  • Pentru ca cel mic se simte MARE, intr-un moment in care totul i se adreseaza. Se simte special, in centrul atentiei, capata mai multa incredere de sine si pentru cei mai timizi dintre ei sunt si sanse sa depaseasca un astfel de moment. Sau cel putin sa aiba increderea necesara pentru a visa maret, intrucat are sanse sa i se implineasca dorinta, la fel cum s-a intamplat si la intalnirea cu personajul preferat.

 

  • Pentru ca sunt potrivite atat pentru baieti, cat si pentru fete. Indiferent de varsta mai ales, indiferent daca petrecerea este pentru baieti sau fete, ambele tabere sunt deopotriva incantate de o astfel de experienta. Fetele isi doresc adesea sa fie printese, in timp ce baietii isi doresc sa fie super eroi. Indiferent de preferinte, suntem alaturi de voi.

 

  • Pentru ca pot fi cireasa de pe tort, surpriza absoluta. Mai cu seama cand acest tip de costumatie se aseamana cu animatorii sau cu personajul preferat ales sa faca parte din petrecerea in cauza, costumul pentru copil este ceea ce incanta la maximum. Pe parcursul intregii petreceri sarbatoritul va purta acel costum ce ii este special dedicat.

 

  • Preturile sunt accesibile. Cu preturi modice pentru ceea ce inseamna de fapt bucuria maxima a unui copil coplesit de emotie si de surprize, orice parinte este mai mult decat multumit sa poata face un mic efort de acest gen. In acest sens, va bucuram cu posibilitatea de a obtine preturi incepand cu 100 de lei.

Pe principiul orice poate fi posibil, un copil traieste extazul de a se intalni cu ai sai eroi, insa in egala masura poate fi si sansa ca el sa fie personajul deghizat si sa traiasca placerea de a fi admirat de toata lumea. Ce poate fi mai incantator pentru un copil? O astfel de amintire unica este ceea ce va propunem sa oferiti copiilor.
De la Elsa la SuperMan, de la personajele Disney si pana la printesele celebre, orice costumatie poate fi aleasa. Pentru a consulta intreaga oferta va asteptam pe pagina oficiala, paradisulpersonajelor.ro la sectiunea animatie copii.

Descoperă mai multe articole