Oglinda magica pentru petrecerea ta – de ce trebuie sa optezi pentru ea?

oglinda magica

Distribuie acest articol

Petrecerile trec, dar amintirile raman. Poze, filmulete, fel si fel de cadouri primite ca suvenir, aceste mici atentii ii fac pe oaspeti sa-si aminteasca cu drag de un timp de calitate petrecut impreuna. Dar asta nu e tot, in ultima vreme au aparut fel si fel de cabine foto, masini de popcorn sau de vata de zahar care sa atraga atentia si sa-i multumeasca pe invitati. 

La Paradisul Personajelor ne preocupa mereu noutatile, de aceea am introdus si asa numita “Magic Slim Photo Mirror”. Evenimentul tau va fi unul de neuitat daca vei apela la un astfel de artificiu. Oglinda a a fost si este in continuare o inovatie in lumea fotografiilor, care va face ca evenimentul sa fie unul de neuitat. 

De ce trebuie sa ai oglinda magica la petrecerea ta? 

Pe langa faptul ca vei avea parte de fotografii frumoase, amuzante, vei adauga si un plus de divertisment evenimentului tau. Rudele, cunostintele si prietenii vor fi pe deplin multumiti de acest aspect si vor face tot mai multe poze. Oglinda magica ii va purta intr-o lume plina de efecte, de lumini si de sunete. Pe langa poza in sine, se vor adauga si efecte specifice unui studio de filmare. 

In functie de tematica petrecerii tale vei putea sa personalizezi fotografiile cu diferite cadre si efecte, astfel incat sa fie perfecte pentru evenimentul tau. Vei obtine cadre inedite pe care  invitatii tai vor fi bucurosi sa le descopere si sa-si puna amprenta pe ele. Alege sa adaugi o doza de distractie si magie la petrecerea ta prin intermediul acestei oglinzi magice. Cu siguranta ca vei reusi sa transformi petrecerea ta si sa-i faci pe invitati sa-si aminteasca cu drag de aceste momente.

Fotografiile sunt nelimitate, aici depinde si de intervalul orar pentru care optezi. La Paradisul Personajelor poti opta pentru 3 intervale orare, 4, 6 sau 8 ore. Ai parte de fotografii fara numar, magneti pentru poze, plicuri pentru fotografii, accesorii funny, template-uri personalizate, fundal foto si guest book, si lista nu se opreste aici. 

Pe langa aceasta oglinda poti opta pentru o masina de vata de zahar, una care va reusi sa se remarce de indata, chiar si in pozele facute. De ce sa nu iti transformi petrecerea in ceva memorabil? Preturile de pornire in cadrul Paradisul Personajelor sunt unele accesibile. Vei putea sa optezi pentru ce ti se potriveste, tinand cont si de bugetul alocat.

Alege serviciul pe care il consideri potrivit si rezerva-l imediat! 

Paradisul Personajelor este locul potrivit unde sa apelezi pentru ca petrecerea ta sa fie una reusita. Ia in considerare acest element pentru a-ti surprinde invitatii si pentru a anima atmosfera. In pagina oficiala paradisulpersonajelor.ro se pot vedea mai multe informatii si chiar pretul complet al accesoriilor puse la dispozitie.  

Paradisul Personajelor este firma care te ajuta sa ai o petrecere reusita, una care sa ramana mult timp in atentia invitatilor tai. Vezi pe site-ul nostru mai multe detalii si ia legatura cu un consultant care te poate sfatui. 

Descoperă mai multe articole