Distribuie acest articol

Pentru ca anul scolar s-a terminat, incepe vacanta mare, dupa cum spun piticii. Iata o ocazie minunata de a organiza o petrecere pentru cei care au muncit de-a lungul anului si au incheiat cu felicitari. Sunt desigur foarte populare petrecerile tematice, iar o tema inspirationala este cea a invingatorilor, a premiantilor.
Va recomandam ca o astfel de petrecere sa o organizati pe indelete si poate cu extra timp in compania celor dragi, a prietenilor si partenerilor de joaca – copiii o merita din plin. Va recomandam de asemenea ca petrecerea de final de an scolar sa nu mai fie despre scoala, ci despre eliberare, distractie si voie buna, ca o recompensa pentru eforturile elevilor.
Pentru ca suntem adesea intrebati despre ce se poate alege intr-un astfel de cadru, va recomandam toata gama noastra de servicii,  intrucat cu putina imaginatie si adaptare toate acestea se pot integra ca parte dintr-o petrecere de acest gen. Indeosebi, tinem cont de recomandari pentru servicii precum:

O piniata, surpriza cea dintai

Despre provenienta acestui joc – sa spunem – stim cu totii ca nu se pune problema sa aiba legatura cu a noastra cultura. Insa am imprumutat acest tip de joc pentru marea bucurie pe care o ofera celor mici. Este distractiv sa incerci sa o dobori si sa astepti si o rasplata pentru asta.
Va punem la dispozitie o piniata ce va fi umpluta cu dulciuri si confetti, pentru ca in acelasi timp cu revendicarea premiului, sa explodeze si acele confetti, ce imbraca totul in veselie si culoare. Pur si simplu adorabil, dar si practic in egala masura, fiind un joc ce agita spiritele si consuma din energia copiilor.

Atelierul de creatie, un must have

Cei mici sunt creativi si pot crea lucruri din orice. Cand li se pun la dispozitie si mijlocele necesare in acest sens, devin artisti in miniatura. Un astfel de atelier este preferat adesea de catre parinti pentru ca nota educativa si creativa fac pereche buna impreuna.
Aici lumea culorii se desfasoara in voie, ba chiar ii invitam pe copii sa murdareasca, sa picteze fara grija de a murdari in jur. Dispunem de tot arsenalul pentru ca cei mici sa se distreze si sa creeze.
Pretul in acest caz este la cerere si pentru mai multe detalii ne puteti contacta direct.

Masina de bule, cireasa de pe tort

Ca surpriza finala, masina de bule adusa in scena ii va invita pe toti sa lase locurile goale, sa se distreze si sa incheie apoteotic o petrecere. Daca va porni in acelasi timp si o melodie pe placul lor, micii petrecareti  dau drumul la distractia adevarata. Fantezia bulelor este de a le sparge, un joc ce nu cunoaste termenul de „esti prea mare pentru asta”.
Trebuie sa stiti ca aceste bule nu afecteaza cu nimic, sunt sigure, nu sunt iritante si oricum masina de bule va fi actionata corespunzator de catre un adult.
Cat despre a fi in preajma eroilor si a personajelor indragite, va punem la dispozitie mascote, celebrele noastre personaje. Pentru un efect deosebit, se poate alege si varianta de costume pentru copii. Acestea pot imita la perfectiune costumele specifice ale unor personaje, zane sau eroi si de asemenea pot fi si acele costume ce se aseamana cu personajele noastre. Cei mici adora astfel de jocuri.
Desigur, costumele trebuie sa fie realizate dupa dimensiuni specifice, ceea ce inseamna ca plasarea unei astfel de comenzi are loc din timp, pana la data petrecerii avuta in plan.
Acestea sunt doar cateva dintre serviciile pe care le punem la dispozitie. Desigur ca putem completa cu mascotele noastre, un segment pentru care suntem vestiti. Cert este ca idei de petreceri avem pentru toata lumea. Va asteptam in paradisul nostru pentru mai multe detalii.

Descoperă mai multe articole