Ursitoarele nu pot lipsi de la petrecerile de botez de neuitat

Distribuie acest articol

O petrecere de botez nu poate fi reusita fara prezenta unor ursitoare frumoase, care sa ii ureze copilului o viata buna. In afara de faptul ca vei incanta invitatii prin aparitia acestora pe scena, copiii se vor bucura nespus de mult sa le admire in toata splendoarea. Prin intermediul ursitoarelor, bebelusul recent crestinat va fi in centrul atentiei tuturor. In fond, asa este si firesc – micutul sa capteze intreaga atentie, sa fie punctul de interes al invitatilor introdusi in atmosfera magica, de poveste.

Cine sunt ursitoarele si ce rol are fiecare?

Ursitoarele sunt personajele de poveste indragite de copii. Din acest motiv, Paradisul Personajelor pune la dispozitia celor interesati actrite talentate care pun in scena acte desavarsite la botez. Astfel, toti invitatii vor descoperi lumea fantastica a basmelor creata cu atata pasiune de ursitoare.

Ele vor interpreta scenete in versuri amuzante si captivante care vor face deliciul tuturor. Actul implica 5 ursitoare care te vor ajuta sa le oferi invitatilor o petrecere pe care nu o vor uita niciodata.

Una dintre ele se intituleaza Ingerasul si are menirea de a-l veghea pe copil pe tot parcursul vietii. Un personaj la fel de minunat este si Zana Iubirii. Ea va fi cea care ii va ura copilului o viata plina de iubire, astfel incat sa primeasca si sa ofere mereu dragoste celor din jur.

Pentru ca exista situatii in viata in care oricine are nevoie de noroc, Zana Norocului nu poate lipsi de la petrecerea de botez a micutului tau. Astfel, se considera ca bebelusul ursit va avea o viata buna, plina de tot felul de oportunitati, iar ghinionul il va ocoli.

Pentru a lua cele mai bune si rationale decizii este nevoie de intelepciune. In acest scop intervine Zana Intelepciunii care va avea grija ca micutul sa devina un om cu capul pe umeri si cu capacitatea de a discerne intre ce este bine si ce este rau.

Petrecerea de botez nu poate fi completa fara personajul controversat – Ursitoarea cea rea. Nu te gandi ca aceasta va strica atmosfera de petrecere, ci dimpotriva. Prin replicile sale haioase si intrigante nu va face altceva decat sa starneasca amuzamentul si rasul tuturor invitatilor.

Iata cateva motive pentru care sa alegi ursitoarele pentru petrecea de botez a copilului tau!

Unii parinti nu isi pot imagina botezul fara ursitoare, de aceea investesc in petrecere oricat este nevoie pentru a face atmosfera.

Motivele pot varia, desigur, insa ce este cert, ursitoarele sunt la moda. Deci, daca vrei sa te aliniezi cu trendul, renumitele ursitoare nu pot lipsi din traditiile petrecerii de botez. Vei avea parte de o adevarata reprezentatie, practic de un show complet si complex.

Cand ii doresti tot ce e mai bun copilului nu il poti lipsi de urarile de bine si replicile savuroase pe care le recita ursitoarele la botez. Apeleaza la paradisulursitoarelor.ro si vei avea parte de un spectacol in adevaratul sens al cuvantului in care versurile minunate, tinutele spectaculoase si farmecul ursitoarelor se impletesc intr-o maniera absolut perfecta.

Este necesar de mentionat ca petrecerile reusite trebuie intretinute, iar prezenta ursitoarelor reprezinta modalitatea ideala prin care poti face asta. In acest fel vei acoperi cu tact posibilele momente anoste care pot aparea in cursul serii. In fond, acesta este scopul ursitoarelor, sa anime si sa intretina in ansamblu evenimentul. Indiferent ca este vorba de copii, adulti sau varstnici, toata lumea prezenta va urmari cu sufletul la gura spectacolul magic pus in scena de aceste actrite desavarsite.

Paradisul personajelor ofera tipuri de pachete pentru toate buzunarele

In functie de cat decizi sa investesti in petrecerea de botez a micutului, ai posibilitatea sa alegi pachetul de servicii care iti convine.

Daca iti doresti ceva mai restrans si o cheltuiala mai mica, pachetul de 300 de lei poate fi cea mai buna optiune. Acesta include 4 ursitoare care vor pune in scena versuri originale in cadrul unui spectacol unic, pe fondul unei coloane sonore potrivite atmosferei. Preturile cresc odata cu complexitatea pachetului ales. Astfel, pachetul bebe gold este cel care intruneste toate beneficiile pachetului gold plus, la care se adauga un animator care va intretine atmosfera pe o durata de 5 ore. Nu au cum sa lipseasca masina de baloane si atelierul de creatie.

Botezul copilului este una dintre cele mai speciale ocazii, deci nu trebuie sa ratezi sansa de a o tranforma intr-o experienta de neuitat. Aduna o multitudine de zambete si de fotografii cu ajutorul talentatelor ursitoare!

Descoperă mai multe articole