Platforma video 360 sau cum sa-ti transformi pe deplin evenimentul tau intr-o seara memorabila

Platforma video 360

Distribuie acest articol

Imediat incepe sezonul petrecerilor si toata lumea cauta cu inversurnare sa-si suprinda invitatii asa cum considera ei. Desigur ca se apeleaza la artificii extra, la idei care mai de care mai speciale pentru a putea surprinde cunoscutii pentru ca acestia sa ramana cu o amintire memorabila de la respectivul eveniment.

Daca ai doar auzit pana acum de platforma video 360 si nu stii exact ce presupune aceasta, atunci gasesti mai multe detalii in acest articol. Este cu adevarat o metoda originala de a-ti face amintiri si de a experimenta ceva diferit. Uniii ar descrie aceasta experienta, ca fiind propriul studio de filme in interiorul locatiei. O experienta unica in jurul tau in 360 de grade pentru a-ti putea aminti de o seara memorabila in compania celor dragi.

O platforma video 360 este potrivita pentru toate evenimentele

Platformele video 360 sunt potrivite pentru evenimentele live, permitand participantilor sa se simta ca si cum ar fi in mijlocul actiunii. Astfel acestia se vor simti ca in personajele principale in propriul film. Cu siguranta ca vei fi complimentat si ti se va spune ca ai luat o decizie buna apeland la o astfel de platforma. In ultimul timp, la acest tip de dispozitiv s-a apelat tocmai pentru ca acesta ofera o noua abordare clipurilor.

La pachet cu acesta platforma vei primi o recuzita funny, template-uri personalizate, melodii de fundal diverse, acces instant la videoclipuri si multe alte bonusuri de care poti profita. Paradisul Personajelor iti pune la dispozitie o astfel de platforma si nu doar atat. Poti opta si pentru o oglinda magica.

Vezi in pagina oficiala mai multe informatii despre aceste dispozitive si cum poti intra in posesia lor. Investeste intr-un echipament memorabil care va contribui la crearea unei ambiante placute in cadrul evenimentului tau. Invitatii tai vor fi coplesiti de felul in care aceasta platforma reuseste sa surprinda cadre exceptionale si expresiile fetei autentice. Clipele de bucurie vor fi surprinse intr-un mod inedit.

Inchiriaza o platforma video 360 din cadrul Paradisul Personajelor

In functie de bugetul alocat, se poate opta pentru 4 ore, 6 ore sau 8 ore. Pe toata durata evenimentului un membru al echipei se va asigura ca acest dispozitiv merge corespunzator si ca invitatii care vor sa se bucure de acesta, nu intampina niciun impediment.

La pachet cu acesta platforma vei primi o recuzita funny, template-uri personalizate, melodii de fundal diverse, acces instant la videoclipuri si multe alte bonusuri de care poti profita. Paradisul Personajelor iti pune la dispozitie o astfel de platforma si nu doar atat.

Poti opta si pentru o oglinda magica. Pe numele ei, Magic Slim Photo Mirror, aceasta oglinda va transforma evenimentul tau pe deplin. Te va purta pe tine si pe invitatii tai intr-o lume colorata plina de efecte si sunete unde te vei simti ca si cum ai fi intr-un studio profesional. Iti vei putea personaliza fotografiile cu diferite cadre si efecte pe care le consideri potrivite.

Descoperă mai multe articole