Prezenta ursitoarelor la petreceri de botez – ce rol au aceste zane fermecate?

Distribuie acest articol

Lucrurile se schimba de la o generatie la alta, iar in ceea ce priveste dezvoltarea copiilor apar tot mai multe modalitati prin care acestia isi pot stimula imaginatia, isi pot face noi prieteni si isi pot contura un caracter. De fiecare data cand intr-o familie se naste un copil, parintii doresc sa ii ofere acestuia toate cele necesare pentru a creste cat mai armonios. Oricine stie cat este de important sa li se ofere celor mici posibilitatea de a aduna amintiri deosebite, pe care sa le poarte cu drag in anii adolescentei si la maturitate.
Lumea povestilor va fi intotdeauna un loc in care copiii de orice varsta se vor simti in elementul lor. Este imposibil ca acestea sa nu le capteze atentia, sa nu ii atraga si sa nu ii faca sa isi doreasca sa patrunda in misterul lor. Prezenta ursitoarelor in cadrul petrecerilor de botez ar trebui sa fie nelipsita. Acestea au de indeplinit un rol esential in viitorul micutilor si anume de a aduce voia buna si armonia pe calea pe care vor merge in viitor, dar reprezinta totodata si modalitatea prin care orice petrecere se poate transforma intr-un adevarat succes.
Pentru ca petrecerea de botez sa fie una memorabila pentru fiecare invitat in parte, dar mai ales pentru copiii care vor fi prezenti, este esential sa angajati o echipa de ursitoare cu adevarat priceputa. Spre exemplu, echipa de ursitoare Bucuresti care face parte din grupul nostru de animatori este special pregatita pentru a intampina astfel de evenimente, pe care sa le transforme apoi in cele mai reusite petreceri. Ce parinte nu isi doreste ca toti invitatii sa petreaca un timp de calitate, iar copiii acestora sa fie antrenati in tot felul de activitati creative?
Numai prin magia unor ursitoare cu adevarat talentate intreaga petrecere poate fi invaluita intr-o atmosfera feerica, de basm. Pentru ca un astfel de eveniment sa devina o ocazie de neuitat, ursitoarele noastre se pregatesc intens pentru ca spectacolele pe care le organizeaza sa fie cu adevarat reusite.

Cateva lucruri despre petreceri de botez cu ursitoare

Conform legendelor, acestea sunt fiintele mistice, acele zane ce detin puteri supranaturale si sunt capabile de a prevesti soarta noilor nascuti. Rolul celor trei zane bune, Norocul, Intelepciunea si Iubirea este de a-l feri pe micut de fortele rele si de a-i stabili destinul.
Se obisnuiste ca in cadrul petrecerilor sa se lase usa dechisa pentru ursitoare. Acestea sunt cele care vor hotari soarta pruncului si trebuie sa fie intampinate asa cum se cuvine. Urarile de bine ale ursitoarelor patrund in sufletul parintilor si le incanta inimile. Exista traditii care spun ca in noaptea in care apar ursitoarele intreaga familie a copilasului trebuie sa se culce pe partea dreapta, tocmai pentru a-si aminti ce au visat despre sorta micutului.
Aceste zane detin puterile necesare pentru a ilusta calitatile ce il vor caracteriza pe noul nascut si il vor ajuta sa treaca pentru momentele cele mai dificile pe care le va intampina in viata. Tot traditiile spun ca atunci cand parintii le ofere acestora daruri, de fapt nu fac decat sa se asigure de faptul ca zanele vor fi blande cu bebelusul si ii vor pregati un viitor luminos, un destin deosebit.
Ursitoarele noastre au replici bine invatate pe care le rostesc in cadrul spectacolelor pe care le organizeaza si in cadrul carora sunt invitate. Orice parinte isi doreste ca noul nascut sa aiba parte de ce este mai bun, iar ursitoarele se asigura ca dorintele acestora sunt indeplinite. Cuvantarile zanelor bune sunt unice si personalizate. Reusim prin spectacolele pe care le organizam sa facem o trecere feerica de la vremurile mitologice catre cele actuale, intr-o maniera inedita, ce reuseste sa imbine traditia cu toate trendurile autohtone.
Va invitam pe pagina noastra paradisulpersonajelor.ro pentru a afla cum puteti organiza cea mai deosebita petrecere noului nascut si cat de important este ca ursitoarele sa fie prezente la petrecerea de botez.

Descoperă mai multe articole