Totul despre magia ursitoarelor la botez

Distribuie acest articol

In zilele noastre au devenit personaje nelipsite din planificarea unei petreceri reusite de botez. Este vorba despre ursitoare, acele personaje mistice imbina traditiile, folclorul si obiceiurile intr-un spectacol artistic ce incanta pur si simplu invitatii unei petreceri de botez.

Ce spune traditia despre o ursitoare botez?

Legendele arata ca ursitoarele sunt fiinte mistice cu puteri supranaturale, care prevestesc sau “ursesc” viata omului chiar de la nastere. Cele trei zane, intalnite de obicei sub numele de Intelepciunea, Norocul si Iubirea, hotarasc destinul fiecarui prunc. Acestea ii prezinta efectiv celui mic calitatile ce ii vor fi de un real ajutor pentru a depasi orice piedici in viata.
Conform legendelor, una dintre cele mai importante zile din viata omului este cea de-a treia de dupa nastere. Se spune ca atunci vin ursitoarele, la miezul noptii, in camera mamei si a copilului, pentru a-i decide soarta.

Cum se prezinta ursitoarele moderne la o petrecere de botez?

Cu ajutorul costumelor atent create si a unui scenariu bine pus la punct, ursitoarele reusesc sa ii introduca pe invitatii unei petreceri de botez intr-o atmosfera mistica, supranaturala. Spectacolul ursirii este pus in scena intr-o maniera cu adevarat magica, avand si note de amuzament.
Ursitoarele moderne prezente la petrecerile de botez joaca scenete inspirate din basme, adaptate si la realitatea din zilele noastre. Prin spectacolul magic al ursitoarelor se imbina practic doua epoci, aceasta alaturare reusind sa creeze o atmosfera foarte placuta, pe care invitatii si-o vor aminti cu drag.

De ce sa alegi ursitoare pentru botezul copilului tau?

Petrecerea de botez este despre veselie, sarbatoare si voie buna. Venirea pe lume a nou-nascutului aduce acest prilej de sarbatoare, iar prezenta ursitoarelor nu face nimic altceva decat sa amplifice toate elementele placute din cadrul petrecerii. Pe langa acestea, ce alte motive ar mai fi pentru alegerea ursitoarelor? Echipa paradisulpersonajelor.ro v-a pregatit cateva raspunsuri:

  1. Ursitoarele fac parte din obiceiurile moderne. Daca ati participat recent la petreceri de botez, ati observat probabil ca prezenta ursitoarelor este nelipsita. Spectacolul oferit de acestea la petrecere nu poate fi ignorat de cei care vor sa fie in pas cu moda.
  2. Momente cu adevarat magice pentru toti invitatii. Toate elementele ce compun spectacolul ursitoarelor reusesc sa transpuna invitatii intr-o lume feerica. Costumele, discursurile ursitoarelor, muzica, prezenta scenica sau fumul realizat cu ajutorul ghetii carbonice creeaza o atmosfera de basm, pe care invitatii cu siguranta nu o vor uita prea curand.
  3. Orice petrecere este insufletita cu ajutorul ursitoarelor. Daca animarea unei petreceri de botez poate fi o provocare, acest aspect ingrijorator este imediat dat uitarii odata ce vor fi alese ursitoarele pentru botez. Ambientul creat cu ajutorul acestora garanteaza un spectacol deosebit pentru orice categorie de varsta, evitand monotonia si rutina.
  4. Petrecerile de botez capata un plus de personalitate cu ajutorul ursitoarelor. Intrucat fiecare petrecere de botez este diferita, atat prin audienta, cat si prin decoruri sau alte elemente, prezenta ursitoarelor nu face altceva decat sa asigure o atmosfera speciala si complet personalizata. Fiecare sceneta este adaptata pentru un anume tip de audienta, pentru ca spectacolul in ansamblul sau sa impresioneze toti invitatii. De asemenea, discursurile ursitoarelor pot impleti foarte bine elemente de basm cu detalii amuzante din viata familiei copilasului, pentru o combinatie ideala intre partea mistica si partea reala a prezentului.

Popularitatea ursitoarelor este in continua crestere, iar multi parinti nici nu isi imagineaza o petrecere de botez fara prezenta lor. Nou-nascutul trebuie sa aiba parte de toate urarile de bine, petrecerea trebuie sa fie animata, invitatii trebuie sa fie incantati si entuziasmati, iar pentru toate acestea secretul e unul singur: ursitoarele de botez!
Echipa paradisulpersonajelor.ro va sta la dispozitie cu spectacole inedite si un intreg “arsenal” care va transforma petrecerea de botez intr-un eveniment ce va ramane pentru mult timp in amintirea tuturor invitatilor.

Descoperă mai multe articole