Magia baloanelor: idei de decor pentru evenimente, cu decoratiuni baloane

idei de decor cu baloane pentru petreceri copii - Paradisul Personajelor

Distribuie acest articol

Toata lumea iubeste baloanele. Sunt unele dintre cele mai cautate tipuri de decoratiuni si, in plus, sunt accesibile. Le putem categorisi si ca fiind versatile, potrivite in aproape orice context, la aproape orice eveniment. Asadar, iata cateva idei de decoratiuni cu baloane, pe care sa le puneti in practica oricand. 

Idei de decoratiuni cu baloane pentru botezuri 

La petrecerile de dupa botez, numite cumatrii in termeni populari, sunt adesea cerute decoratiunile care exprima cum si de ce este acest eveniment special. Sunt alese culori specifice si anume roz sau tonuri deschise pentru petrecerea unei fete, respectiv nuante de albastru sau culori inchise pentru petrecerile baietilor. 

Iata cateva idei decoratiuni baloane: arcada cu baloane pentru intrari zona photo corner. Pot fi alese si arcadele cu nume, ideale avand in vedere ca superstitia multora este de a nu arata chipul copilului si/sau de a nu-i rosti numele pana cand nu este botezat. Iar dupa acest eveniment vor spune lumii despre bucuria vietii lor. Adica vor dori sa vada imprimat peste tot posibil numele copilului. 

Idei de decoratiuni cu baloane pentru zile aniversare 

La astfel de evenimente, asa cum este de asteptat, sunt preferate decoratiunile cu cifra. Pentru ca, nu-i asa, totul roieste in jurul acestui moment. Avem si cifre aniversare cu heliu, in functie de cine este sarbatoritul sau sarbatorita, pot fi alese unele dintre cele mai spectaculoase tipuri de decoratiuni cu baloane. 

Idei de decoratiuni cu baloane pentru party-uri private, evenimente de orice fel 

Pentru evenimentele de orice fel, in cadrul carora aveti o ocazie speciala ca tema principala, pot fi de asemenea integrate diverse decoratiuni cu baloane. Acestea sunt festive, deci sunt o idee minunata pentru intrari in mod special. Mai apoi este vorba despre zona scenei, unde vor fi invitati cei de seama care vor sustine discursuri sau prezentari. Asadar, in functie de specificul fiecarei petreceri, sunt aspecte ce se schimba. Decorul cu baloane insa, ramane general valabil.

Va invitam sa descoperiti in gama noastra toata lista de aranjamente cu baloane si sa va alegeti ce este potrivit ca forma si cromatic cu evenimentul vostru. 

Stiati ca…

Daca tot sunt preferate ca fiind unele dintre cele mai dorite tipuri de decoratiuni, haideti sa aflam mai multe despre ele. Stiati ca…

  1. Figurinele din baloane sunt o inventie din 1931? 
  2. Neil Tillotson a fost cel care a creat primul balon din latex?
  3. Inlocuiau mingile si erau perfecte pentru joaca si distractie? Abia in vremuri mai moderne li s-a asociat rolul lor decorativ amplu, in sensul in care diverse aranjamente din baloane pot fi decoratiune la orice eveniment. 
  4. Exista un joc numit cursa cu baloane? Acest joc presupune formarea a doua echipe care se aliniaza si paseaza de la un copil la altul, cu genunchii, un balon. Nu este permisa folosirea mainilor. Scopul este de a nu scapa balonul. 

Despre baloane colorate si cat de mult ne incanta acestea aflam din povesti, filme, de peste tot. Se pare ca sunt si decoratiuni atemporale. Voi ce spuneti? 

Descoperă mai multe articole